beats by dre cheap

NK "Omladinac" Mionica 4-0 OFK "Tuzla" Tuzla

Omladinac je u subotu odigrao i svoj četvrti pripremni susret i upisao je drugu pobjedu. Na stadionu "Lipik" poražena je ekipa OFK "Tuzla". Za Omladinac u listu strijelaca su se upisali: Edis Arnautović (dva puta) te Armin Sinanović i Samir Omeragić (jedan put).

 

Omladinac: Ribić, Joksimović, A. Huseinbašić, Huseinagić, N. Huseinbašić, Suljić, Agatić, Bratanović, Lukić, Arnautović, Hasanović. Još su igrali: Bilajac, Alimanović, Ad. Deliomerović, Rahmanović, Ar. Deliomerović, Djedović, Mešanović, Pandžić, Omeragić, Sinanović.

 

Nakon što je ekipa Omladinca u proteklih pet dana odradila prvi dio priprema u sportsko rekreativnom centru u "Jakovicama" gdje su radili isključivo na fizičkoj spremi na redu je bila i četvrta utakmica u kojoj su upisali i drugu pobjedu. Nakon jučerašnje utakmice igrači su dobili jedan slobodan dan nakon kojeg će ponovo od ponedjeljka biti smješteni u "Jakovicama" gdje će ostati još pet dana. Za srijedu je zakazana nova utakmica koja će se odigrati u Modriči naspram ekipe FK "Modriča Maxima" Modriča.


(nkomladinacmionica.blogger.ba/ D. Kamberović)

NK Omladinac Mionica
http://nkomladinacmionica.blogger.ba
25/07/2010 10:23